U maakt gebruik van een sterk verouderde internetbrowser. Update uw internetbrowser om uw internetervaring te verbeteren.
Indien u toch doorgaat naar onze website, dan is het mogelijk dat bepaalde functies niet volledige functioneren in uw verouderde browser.

Nailart

Nailart

Je kunt op veel verschillende manieren je nagels laten versieren. Door middel van stripes kunt u simpele nailart laten zetten bijv. een paar streepjes, maar je kunt ook voor ingewikkelde patronen kiezen. Doordat het allemaal handwerk is, zullen er geen tweede paar handen van zijn als u kiest voor de ingewikkelde nailart. Je kunt je nagels ook laten versieren met een gekleurde acryl. Je krijgt dan in plaats van een wit randje, een gekleurd randje. Je kunt ook kiezen voor een glittergellaag, strassteentjes of wat glittertjes.

Bij alles kunt u ervoor kiezen het te verzegelen. Dit kan met een topcoat, zodat u de print zelf kunt verwijderen met nagellakremover zonder aceton. En het kan ook met een cleargel zodat het zeker tot de volgende behandeling blijft zitten.

Je kunt ook nailart op je tenen laten zetten, waardoor je mooie en verzorgde tenen hebt in open schoentjes. Je kunt ook dezelfde nailart die je op je vingers hebt, op je tenen laten zetten.

Voor foto’s van de nailart die ik zet, kan je in mijn foto-album kijken.

Veel kijkplezier!

Maak afspraak