U maakt gebruik van een sterk verouderde internetbrowser. Update uw internetbrowser om uw internetervaring te verbeteren.
Indien u toch doorgaat naar onze website, dan is het mogelijk dat bepaalde functies niet volledige functioneren in uw verouderde browser.

Behandelingen

Informatie over Acryl

Acryl is een van de meest gebruikte systemen binnen de nagelstyling branche. Acrylnagels worden gevormd uit een mengsel van acrylpoeder en liquid. Er ontstaat dan een kneedbaar bolletje op je penseel die zich prima leent om een mooie natuurlijke nagel te styleren. Met acryl kun je nagels verstevigen of verlengen.

Verstevigen

Als u zelf al mooie nagels hebt maar niet erg stevig, dan kunt u ze laten verstevigen doormiddel van een laagje acryl. Uw nagels worden evt. niet verlengd, waardoor het onopvallend is en het er natuurlijk uitziet.

Verlengen

Wij verlengen je nagels doormiddel van sjablonen. Dit is een soort papieren malletje die op de vingers worden geplakt. Hierop word de verlenging gemaakt tijdens het moduleren. U krijgt dan een wit randje wat french manicure heet. Dit kan evt. ook in andere kleuren.

Om uw acrylnagels in goede conditie te houden, is nabehandelen een vereiste. Met een nabehandeling word de uitgroei bijgewerkt. De nagels worden dan heel dun gevijld en wat korter. De acryl word dan opnieuw aangebracht waardoor het eigenlijk weer een nieuwe set is, maar je de verlenging al hebt. Je nagels worden daarna weer in model gevijld en als glanslaag krijg je er een gellaag over heen.

Doordat de groei van de nagel bij ieder mens in een ander tempo verloopt, kun je nooit een exacte termijn geven voor een nabehandeling. Het beste is om de nagels om de 3, uiterlijk 4 weken na te behandelen. Dit om te voorkomen dat de nagels te ver uitgroeit en de stevigheid te ver naar voren gaat, waardoor de nagel sneller kan breken.

Bij nagelbijters groeien de nagels meestal sneller als bij de niet-nagelbijters. Voor hun is het dan ook belangrijk om op tijd nabehandeld te worden. In het begin kun je het beste elke 2 weken terug komen.

Voordelen van acrylnagels

  • Acrylnagels zijn over het algemeen harder en duurzamer dan de andere producten.
  • Acrylnagels drogen aan de lucht. De droogtijd van acrylnagels is relatief kort. Binnen enkele minuten kunt u alles weer doen. Het duurt echter 24 tot 48 uur voordat de acryl op zijn hardst is!
  • Acrylnagels lenen zich ook prima voor mensen die nagelbijten. Dit omdat het materiaal zo duurzaam en dusdanig hard is, dat de ‘zin’ in nagelbijten snel verdwijnt.
Maak afspraak